Pánské NHL New York Rangers dresy 99 Wayne Gretzky Authentic Bílý Adidas Venkovní

Pánské NHL New York Rangers dresy 99 Wayne Gretzky Authentic Bílý Adidas Venkovní

1,728.22CZK

Tabulka Velikostí
S
M
L
XL
XXL
XXXL
Přizpůsobte si své vlastní jméno a číslo
Product total
Options total
Grand total

Popis

Pánské NHL New York Rangers dresy 99 Wayne Gretzky Authentic Bílý Adidas Venkovní

1 recenze Pánské NHL New York Rangers dresy 99 Wayne Gretzky Authentic Bílý Adidas Venkovní

  1. 5 z 5

    Tegan Lane (ověřený vlastník)

    Přijměte podstatu hokeje s tímto dresem NHL, symbolem odolnosti, týmové práce a vášně tohoto sportu, který rezonuje u fanoušků po celém světě.


Přidat recenzi

Pojistné krytí
Tyto zásady upravují, jak cz-nhl.com shromažďuje, přijímá a zpracovává osobní údaje o vás, když nakupujete na cz-nhl.com, včetně informací o produktech nebo službách požadovaných od cz-nhl.com. Osobními údaji jsou informace o vás, které je možné osobně identifikovat, jako například: B. Vaše jméno, adresa bydliště, e-mailová adresa nebo telefonní číslo, které nejsou jinak veřejně dostupné.

důvěra
Abychom vám mohli poskytovat služby a webové stránky, včetně možnosti objednávat a přijímat produkty prostřednictvím našich webových stránek, spravovat váš účet, používat náš doručovací portál, platit za prodané položky a optimalizovat vaši uživatelskou zkušenost, potřebujeme používat následující: informace, které shromažďujeme různými způsoby.
Přejděte prosím dolů, kde najdete podrobné informace o účelech, pro které shromažďujeme vaše informace a jaké informace shromažďujeme:

  • Abychom mohli zaregistrovat a spravovat váš účet na našich webových stránkách, můžeme shromažďovat vaše jméno, e-mailovou adresu, heslo a další dodatečné informace, které si přejete přidat ke svému účtu, jako jsou: B. Vaše telefonní číslo, adresa a pohlaví.
  • Abychom mohli zpracovat objednávky, které zadáte prostřednictvím našich webových stránek, shromažďujeme vaše jméno, adresu, telefonní číslo a informace o objednávce, jako jsou produkty, které jste zakoupili, jejich velikost a cena.
  • Abychom vám mohli poskytovat naše zákaznické služby (včetně toho, abychom vám pomohli vyřešit problémy nebo problémy s dodáním našich služeb, abychom vás informovali o změnách našich podmínek použití nebo abychom vás kontaktovali, abychom zjistili, jaké byly vaše zkušenosti s námi), shromažďujeme vaše jméno, e-mailovou adresu, heslo a adresy a historii vašich kontaktů s námi (včetně případných telefonních záznamů z našich konverzací).
  • Abychom mohli sledovat kvalitu našich zákaznických služeb, shromažďujeme vaše jméno, e-mailovou adresu, heslo a adresu a také vaše kontaktní údaje.
  • Shromažďujeme vaše jméno, abychom mohli provádět podvodné a úvěrové kontroly a obchodovat s vámi. E-mailem; adresy; historie navigace; historie nákupů; Narozeniny; Sex; Informace o zařízení (např. IP adresa a typ zařízení)
  • Soukromí a bezpečnost
  • Udržujeme elektronické, fyzické a procedurální záruky, které jsou v souladu s federálními předpisy na ochranu vašich osobních údajů. Omezujeme přístup k vašim osobním údajům na zaměstnance, o kterých se domníváme, že mají důvodnou potřebu tyto údaje kontaktovat, aby vám mohli poskytovat produkty nebo služby.

Změny těchto zásad ochrany osobních údajů
cz-nhl.com může tyto zásady aktualizovat. O podstatných změnách ve zpracování osobních údajů vás budeme informovat zasláním oznámení na primární e-mailovou adresu, kterou jste uvedli ve svém účtu cz-nhl.com, nebo umístěním jasně viditelného oznámení na naše webové stránky.

CZ –

Poštovné je 296 Kč. Při objednávce nad 2966 Kč je doprava zdarma.

Ostatní země –

Poštovné je 296 Kč paušálně.

Dodací lhůty:

Doručení trvá cca 10 dní od data odeslání. Naším cílem je expedovat zboží do 3 pracovních dnů. Ve vzácných případech může doručení trvat až 28 dní. Pokud neobdržíte svou objednávku do 28 dnů, kontaktujte nás.

Sledovací čísla – jsou k dispozici 8 dní po datu odeslání na vyžádání. Použijte prosím stránku kontaktujte nás a my vám rádi pomůžeme.

*Upozorňujeme, že velmi zřídka doprava někdy zahrnuje malý dovozní poplatek. V konečném důsledku je za dovozní cenu odpovědný zákazník.

Pokud dojde ke ztrátě objednávky při přepravě, můžeme balíček bez příplatku znovu odeslat. Bohužel v takovém případě nemůžeme nabídnout náhradu.

Pokud potřebujete individuální radu nebo se chcete dozvědět více o dresu, neváhejte nás kontaktovat nebo se podívejte na často kladené dotazy.

Odpovíme vám co nejrychleji do 24 hodin s uspokojivou odpovědí nebo řešením. Buďte prosím trpěliví, protože o víkendech nebo svátcích se může naše odpověď opozdit. Pokud dlouho nedostanete odpověď, nezapomeňte prosím zkontrolovat složku spam/JUNK.

e-mailová adresa: [email protected]